Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter


ja, visst fan är jag bitter
fast jag så in i helvete försöker att låta bli

(kan inte låta bli svordomar heller
de ger liksom mer kraft)

bitter bitter bitter bitter

ja jag vet att man inte ska vara det

bitter

man ska förlåta
och gå vidare

man ska spira i sitt eget blod och
blomma ut likt ett köttsår

fy fan

låt mig bara vara bitter en stund
jag kommer snart tillbaka till er skeva verklighet




Fri vers av MariL VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-14 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP