Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan vara


inom mig är utanför
ni väljer inte se
om verklighet är under vill jag ovan vara

nyfödd liten strävan
mot ett stort och öppet hav
besudlad av ett under vill jag ovan vara

inom mig är utanför
det ligger där bredvid
ett skälvande av under som vill ovan vara




Fri vers av MariL VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP