Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru till dig


regla mig hit och regla mig dit

spänn fast
dra åt
lås in

jag mumlar i mörkret
förvirrad och trasig

har tappat den röst som var min




Fri vers av MariL VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP