Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livsvärk


Ja, ont kan det göra när man sakta föder ur sig sitt liv




Fri vers av MariL VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-08 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP