Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövde dig


håll i sa du
och jag blev äntligen fri

släpp taget sa du
och jag kunde äntligen fånga dagen

kom sa du
och jag kunde äntligen stanna




Fri vers av MariL VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-02-04 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP