Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det tystnar


ljudet av på alla enheter
möts av dånande talande tystnad

ljudet av och jag väcks till liv
till det verkliga livet här och nu

ljudet av och jag skräms av nutiden
behöver ta tag gå framåt och uppåt

ljudet av blir stilla i tiden
får påminna mig om att andas in




Fri vers av MariL VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP