Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhämtning


ligger och skvalpar på ytan
i dyn i gropen
gropen är djupare än du tror

kan inte ta mig upp
hur hårt jag än försöker

enda vägen upp är ner

får dyka genom nattsvart dy
får nästan tappa andan
får känna botten med min kropp
bli ett med kylan

när min kropp känner att jag måste andas in
sparkar jag ifrån med fötterna mot leran
och stiger mot ytan med ny kraft att kravla mig ur




Fri vers av MariL VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-03 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP