Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonvrån

Med en tår i ögonvrån 

Som jag inte hann dölja

Ett spår av det jag känner 

Men inte vill ska synas 

För jag vill inte vara 

Till besvär för någon 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 06:42



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och ömsint.
Fast jag tänker att jag hellre är till besvär och att tåren sitter i någon annans ögonvrå än min...
2024-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande.
2024-04-08

  ULJO
Igenkännande
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP