Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


Ovisshetens mening

Det finns ingenting längre

Jag har att vara stolt över i mitt liv

Vetenskapens krav på bevisbar

Sanning och äkta resultat

I sina stränga konklusioner har kört

Allt i botten och uppdagat

Den stora ovisshetens mening

Kvar blir våra relationer

Med vår längtan efter våra ideal

För hur vi vill och önskar att

Livet skall vara och bemöta oss

Med principer hänger en människa kvar

Vid livets stränga villkor

Det är med visshet att det kan ta slut någon gång

När det sker är för livets skull kanske bäst

Att låta få vara i ovisshet

 

Taleptox Skrev

Den 20240403

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-04 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP