Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gömslet



Speglingar
i stilla ro

inte länge
men för
en liten stund

Från insidan
ett fönster ut

mot fågelliv
och stilla vatten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-04 09:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt utsikt och reflektion.
2024-04-04

  alicja lappalainen VIP
Det finns en dubbel texttolkning här på grund av orden om tidsbegränsad närvaro av ro
Diktens titel stärker denna känsla

2024-04-04

  Kungskobran VIP
Ett gömsle är bra
det borde alla ha
2024-04-04

  Monika A Mirsch VIP
Underbara gömslen
- vacker e din dikt
Tack!
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP