Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en konstpaus


Det sensibla
föll ner som manna
över honom

Sådant säreget
sällan
han träffats av
tidigare

Motsatsen
till all förstelning
lockade fram
det blidaste
av leenden

Som ur en saga
lämnade han rummet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-04 15:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
Eforiskt. Så snyggt fångat!
2024-04-11

  Elinor Sörensson VIP
Ord om en upplevelse som
slår an i själen. Kanske delas
med någon nära.

2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP