Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärtan mellan orden


Den som hastar

genom orden

upplever inte svärtan

som de skrivits med




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-04 16:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2024-04-15

  Susen VIP
Låta orden stanna kvar i sinnet och njutas av. Både som läsare och författare
2024-04-11

  Öknens Ros VIP
Varje ord har sin betydelse, även de som man hastar förbi.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP