Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


I en distans till dikten

Jag ser omgivningen långt borta

I en distans till dikten

En del numera handlar

Om en föränderlig information

Inhämtad från dag till dag

Jag håller tillvaron i en distans

Långt borta till det skrivna ordet

Med bilder från det förflutna

Som passerat mitt medvetande

Genom ett spektra av ljus och mörker

Håller jag fast vid livets eventualiteter

Med tro och hopp om en annan

Sorts kärlek passande en ökande ålder

När våren är i annalkande om ett tag

Men först ska vintern ta slut

För denna gång

 

Taleptox Skrev

Den 20240403

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-05 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP