Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min magiska korg

 

 

I omtänksamhetens gyllene korg

ligger uppmuntrande och tröstande ord

 

strimmor av ljus som skingrar mörker

 

jag har en magisk korg i min ägo

hur mycket jag än ger är den alltid full




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-05 09:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inte roligt få korgen.
Men en sån korg skulle
vara välkommen.
2024-04-13

  Susen VIP
Värmande och tröstande ord i din korg
2024-04-11

  Eva Helene VIP
Tänk om fler skaffade sig en sådan korg! Då skulle världen se annorlunda ut.
2024-04-10

  överlevaren VIP
Värdefullt innehåll…som ger själslig näring!
2024-04-05

  Monika A Mirsch VIP
Visst Marita - din korg gillas...
hoppas finna flera korgar -
behovet för oss alla
e stort!
Kram!
2024-04-05

  Olof Lagerhorn VIP
En magisk korg, fylld av hopp
som är alla förunnat.
2024-04-05

  Lottie Ålhed VIP
Fint! En vi magisk korg borde man ha!
2024-04-05

  Maria Sundelin VIP
Så länge viljan att bry sig om finns så finns kraften att göra det
Kramar
2024-04-05

  Öknens Ros VIP
Sannerligen en magisk korg! :)
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP