Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kabare



Internationell nivå
och nyfiken
på kulturer
med inriktning
att uppleva
folken och människans
glädje
är hon ett exempel
på kvinnans
kunskapstörst




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-06 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP