Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min religion

Min religion är skönheten –
symbolerna och dess mönstrade silverväv.
Min religion är smärtan –
den tunga kolröken som drar och tänjer i maskorna.
Min religion är lögnen –
syanordningens vassa projektionsnål.
Min religion är sanningen –
fallande höstlöv utanför mitt fabriksfönster.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP