Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mälarens fåglar


Mälarens fåglar

Mälarens fåglar.... shallaw Ali
Solglitter på Mälarens våg,
Västerås famn, en vacker dag.
Fågelsången ekar i min själ,
När jag strövar längs strandens gräl.
Smulor av bröd i min hand,
En gåva till de hungriga i land.
Sparvar och svanar, en hungrig skara,
Får mat av min hand, utan fara.
Vingarna fladdrar, en vacker syn,
När de tacksamt tar emot min syn.
Mellan stenar och vass de pickar,
Mälarens fåglar, min glädje de väcker.
Solen sjunker ner i horisontens famn,
En magisk kväll, med fågelkvitter och hamn.
Mälarens vatten glittrar som guld,
Minnen skapas, värdefulla och ljusa och muld.




Fri vers av shallaw
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-07 00:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Gräl"?
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw