Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Det förflutnas etymologi


Årstids växling - haiku

I vinter mörkret

När jag reser mig för att

Släppa in vår ljuset

 

 

 

Taleptox Skrev

Den 20240410

<+>

 




Bunden vers (Haiku) av Taleptox VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-10 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP