Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


En åldrings åldersgnäll - tanka

Gnäller och gnäller

Ålderskrämpor smyger sig på

Uthärdar och uthärdar

 

Så gammal är du inte än

Vänta bara tills de nittio fyllda

 

Taleptox Skrev

Den 20240410

<+>




Bunden vers (Annat versmått) av Taleptox VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-10 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP