Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du så älskar jag

Jag älskar män som älskar mej

Men om inte mannen jag älskar,
älskar mej?

Älskar du, så älskar jag.
Älskar jag, så älskar du?

Nej, så enkelt kan det inte vara

Älskar jag så har jag tid att vänta på dej
Älskar jag så har jag tid att vänta på din kärlek

Men älskar jag
Och du aldrig älskar mej tillbaka
Blir jag olycklig då
om jag förevigt väntar på en kärlek som aldrig kommer?




Skapa | Skriva av Oikosulkusi
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-10 20:07



Bookmark and Share


    Oikosulkusi
Tack för din komentar Alysse.
Men det är inte så enkelt.
Livet är inte svart och vitt, det är inte heller kärleken.
2024-04-27

  Alysse VIP
Livet är alldeles för kort
för att vänta på någon
som kanske aldrig
kommer att bli din

Livet är här och nu
och du förtjänar
att älskas nu!



2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Oikosulkusi