Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


Början och slutet

Det är ett mirakel

Att man finns till och existerar

Att få ha födits och kommit till

Denna värld är ingen självklarhet

Början på ett liv är så mycket mer

Komplext än vad en människa

Vid en hastig anblick är medveten om

I början av livet i barndomen

 

När slutet kommer vet man inte

Och det är kanske bäst så

Det gäller att hålla fokus på livet

Och vara aktiv så länge man kan.!!?

 

Taleptox Skrev

Den 20240413

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-13 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP