Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen dikt på ord från 2021 ”diktarjaget” något redigerad.


Diktarjaget

*En diktares varande på diktarens livs resa som en skriv detektiv; Varje; ”diktar jag-et” unika.. *

Nya dagen.. diktar hagen in i husen
…….. Nuet
… Ljusen
…… Detektiv - en …På;Gív- en
Möjligheter
… Nya; ljudet slev-en röra i grytan, ta kliven på given…

dikten-ar; Då, det… var-et( var det) dikt-ar- har -et (har det)

Nuen……Nu Har-et (har det)…..lösning finna
Nået… (når det)
… Fået (får det)
Nått i magen befinnas diktarhagen

……….Diktar
… Konster
Cykla hjulen
Möjligheter… strulen
Diktarlivet våga klivet; Nuet
Nåd för tid, som för en givet

….… Göra tråden tvinna sätten…
Tvinna tråden sin som rätten…
… Installera, trådar glimma enkla sätten för att hinna, till att finnas
… Kära möta kära, kinda; Trådar
Tvinnas för att lindas

Copyright Glitträ
23/7 2021




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-13 11:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Just det, det finns knep och olika sätt att dikta på. Inget är fel, det är det fina. Därför verkar ju konstformen välkomnande. Öppen för alla, så att säga. Och visst kan den vara klurig, tvinnande ibland. Fast dikten tål som tur är att läsas flera gånger om.
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP