Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bortest stående på livsperrong


Tåget som gick utan att
någon väntade det gå.

Tiden som rusade på
trots att de flesta
önskade ett avbrott.

Vad förutom vinden
väntar in de bortest
stående på livsperrongen

De som länge tycks väntat
på att avståndet mellan
då och nu skulle minska




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-14 08:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP