Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto Annika Solveig Johansson. Bildbearbetn.BenGust


Disig morgonblues


dimdiskreta glitterhägn
lampettväggar
förstugearmaturer
som det fördoldas
vimmel av lyktbärare

kastande sitt sken
runt kring
sluttningarna
och längs glasartade
delvis spruckna
reflexytor

allt i en svepande
blå vals
morgonens sorl
över fjärden

port smälls igen
klapprande steg
i gränd




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-14 19:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade upplevelser i tidig morgontimma.
Det fina fotot förstärker textens innehåll.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP