Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filma livet

Tillbaka se alla dagar i violett dis

Då allt var smalspårigt

Såg inte sina fel

Halka till utan falla

Håll i handen mjukt

Kärleken hålls nära

Så lätt utan försvinna

På vägen

Filma vardagen kliv in

I ett ensamt rum

Gestalta sig se in i spegel

Ett trött och lyckligt ansikte

Blomstrar ut   följer bara tidens väg




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-15 09:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP