Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting går i cirklar...


Om allt det där

OM ALLT DET DÄR

Jag kan kvarta
i det svarta

och känna den handling
som berör allt det där
som är en förvandling
som är allt annat än kär

Jag kan dagdrömma
när jag vill glömma

allt det där
som himlen skänker
och jag svär
när molnen stänker

fast himlen är blå
börjar den skaka
för att sedan slå
mig hårt tillbaka

från himlens infernaliska
och lömska drömlandskap
som ständigt hörs viska
och locka till galenskap

till jordens tunna skal
som tycks explodera
och göra mig skral
och forma mig i lera

i den svarta sörjan
som nämns i början...




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP