Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen destination

Sittande genom trafikrusningen 


Alltid på väg någonstans, utan destination och mål


för varje blinkers klick, rycker ett fallande minne


och för varje minne är avståndet överlägset


Och för varje avlägsenhet är hjärtat mindre väsentligt


vägen är oändligt och stökigt, alla har bråttom någonstans och jag dagdrömmar mig bort till dig men hamnar ingenstans.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-17 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP