Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi Ekbacken

Du är fortfarande viktigt för mig med eller utan

konversation är du fortfarande på minnet min

När jag saknar dig

behöver jag bara titta ut

där är du!

Du är vid varje stoppskylt, varje övergångsställe

I Varje mening, ord och låt

Du är fortfarande viktigt för mig

Även efter våran sista stund av stress tillsammans,

jag kan fortfarande höra din röst en sista gång säga

- Andas älskling, andas kan vi för en stund

låtsas att inget har hänt

Den sista tiden har inte hänt.

Andas, jag är här vi är här och nu fortsätter vi där vi var

du skjutsade hem mig med en kyss och en kram

älskling hur var din dag, berätta för mig

Var den rättvis eller lät den dig lida genom

Hur var din dag har du saknat mig så som jag dig.

tiden har hunnit ifatt oss och du är inte mer

Det som kvarstår är jag och min ensamhet tillsammans igen.

Orden ekar som en galopperande häst

vars hovar lämnade dess spår efter sig

Jag sitter vid våran strand,

ensam och sårbar utan hållande hand

övertänkande av alla ord som fanns

Ord som sårar, ord jag inte trodde du bevarar

Det är för många ord att uttala

Många känslor att uttrycka

Vill bara fly från all havets stormar och översvämningar

Det finns ingenstans att ta till

flykt vid den öppna stranden

jag söker skydd men ingen är där, du är inte där

Jag är ensam så som det började

kör förbi Ekbacken och sen hem till mig.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP