Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meltdown

Oavsett hur mycket jag betalar är jag den som är där

Försöker vara någon annan, nån som kan njuta av en konsert

Någon som inte spyr upp maten för att det är för högljutt

Nån som inte spenderar flera timmar på att tänka att livet kunde varit okej

Om världen varit skapt för folk som mig




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria