Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autism

Inte visste väl jag
Att det skulle förtvina mig
Att ha en funktionsnedsättning som inte syndes




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-29 22:24



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Om syNdes metvetet är det ett bra och lyckat grepp.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria