Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocd

Du skriker på mig igen
Jag är nedslagen på golvet
Kan inte ställa mig igen

Du drar mina vänner från mig
Min hälsa
Mina minnen
Min hjärna

Du är en sjukdom
Som inte går att bota

En pest
Som bara dör när jag gör




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria