Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka

Vem är det jag är
Under alla känslor som jag har

Alla mina fixationer..
Är nog inget annat än en missbrukare tror jag

Vem finns där, bortom mina beroenden?

Vilka egenskaper finns det ens att bry sig om?

Hur mycket svartsjuka kan man skala bort förrän jag inte har något kvar av mig själv?

Vad är det jag består av?




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria