Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Idag flög kråkorna in över staden
Grått, mörka kvistar
Jak, krakk

Äntligen lite lugn
Naturen utanför
Vinden
Jag är ensam och tänker på dig

Återigen är katten i mitt rum
Minnena leder mot något vackert, levande
En kopp te får mig gladare, mjukare
Du är en tusensköna




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-22 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP