Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars döden

Han kommer om natten,
står där och ser
På de som sover,
på deras glöd
Han dömmer ingen,
han retas ibland
Han gråter med tårar,
som läker din hand
Hans rykte är skändat,
hans avbild är kall
Men än lyser något som liknar hopp,
i dödens famn




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-01 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP