Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärlekspoem


Kärleken jag känner för dig,
kan symboliseras av en sko.
Att vid första anblicken
hoppas få äga den, när då
din passform satt som gjuten.

Efter en tid kändes du för trång,
och jag gjorde mig fri, förlorad var
din elegans och stil.

Några år förflöt, nu efter andras
stil, utsmyckning och glans jag sökte,
jag fann den ingenstans.
Men din har jag sparat och gömt. 

Det är som i Askungesagan,
där alla vill äga dig.
Du skall prövas av andra
men det är endast vi,
som är anpassade till varandra.

Därför sparar jag min del
tills den är komplett med din.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 2057 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 12:45



Bookmark and Share


  aol
så suveränt du får till det att veta var och vem som kärleksskon passar bokmärkes
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP