Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan till lugn

Först tänkte jag ljuga
Allt kändes så billigt
Efteråt var det mer som en saga
Så svalkande i den brinnande vårsolen

Såpbubblor att peta sönder
Sjunk tillbaka in i mörkret
Låt färgerna komma ur rötterna

Kanter, hörn och magneter
Valar, vind och maneter
Tusen timmar passerar,
tusen timmar försvinner
Jag vill ibland försvinna,
in i det stora blå

Vi måste börja leta i djupen,
det som faller sig naturligt




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP