Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln...

Jag mötte en gråtande ängel

kan änglar gråta?
om så är...
varför, eller för vem?

När hon vände och gick
grät även jag




Fri vers av Rosen VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 13:38



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Fint slut:)
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP