Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblottad


Hallå där!!
tycker ni att jag stör stadslivets bild?
skit de samma!
ni kan ju blunda
själv får jag svårt att hitta någonstans att sova

Röd är blodets färg, adelssläktets blod sägs vara blå
skit de samma!
har hört att vi från samma DNA härstamma

Den rike köper fin kista för sin lekamen
skit de samma!
allt bränns ju ändå efter de stora högtidstalen

Slott, litet hus eller enkel koja
skit de samma!
utgrävningar om tusen år visar allt i lerig sörja

Men jag vore tacksam för en bit mat
kanske en varm säng om natten
skit de samma!
du har väl förstås inte tid till att stanna




Fri vers av Rosen VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-08-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP