Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre känslor


Trötthet när väckarklockan ringer

huvudvärk efter undermedvetna drömmar

håglöshet vid uppvaknande i ensam säng

hopplösheten vid upptäckten av tomt kylskåp

inre stress från tickande av köksur

hudporers sammandragande av möte med utomhuskyla

ilska när pendeln är inställd

trötta ben efter promenad till jobbet

känslor av utanförskap i personalrum

avund när alla berättar om sin helg

en ny vecka börjar




Fri vers av Rosen VIP
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-08-22 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP