Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är som man tror ej heller som det ser ut.............


Bakom fasaderna


Vad döljer sig bakom fasaderna
husens murkna virken
Småkryp bygger bo och
brädor för vinden har gett vika

Vad döljer sig bakom galenskap
dårars yrande dans
Styrkors intensitet upplevs
av klokheten som abstrakt

Vad döljer sig bakom sanning
starka lagars kraft
Allt det banala döms
till döpande ord

Vad döljer sig bakom orden
Gåspennors doppande i bläckhorn
har av historien vikts undan
för all ny teknik




Fri vers av Rosen VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-08-22 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP