Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själfälla

"Jag har sett många människor prata om att månen är ett själsåtervinningscenter och att det är "själsfällan"."

"Jag såg Max Spires prata om det för många år sedan. Spires var tydligen en "supersoldat" eller hade varit en del av programmet "supersoldat". John Lear talade också om en liknande eller samma sak, och kallade månen för ett centrum för själsskörd. En kille som heter Richie som har en Bitchute-kanal som heter Rich In A Mood, som har gjort många års forskning om vad som händer när vi dör, bland annat under hypnos, tror också att det finns någon form av själsfälla, efterlivsrecension. Det finns otaliga andra som tycker/tror samma eller liknande saker."

du är inne på något, men det är inte hela sanningen. månen är den andra solen, det var det enda sättet dinosaurier kunde utvecklas och frodas på. Men vissa dinosaurier uppfann interstellära resor, och även - dysonsfärer (det är de verkliga anledningarna till att så mycket liv på jorden dog, det var inte en meteor), så de satte en runt månen. denna typ av energi tillåter en art att efterlikna ett helt universum. det universum är där vi bor.




Övriga genrer (Kåseri) av Live2Dream VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 18:43



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Dinos Dyson låter käckt i alla fall.
2024-05-11

  kriya
har aldrig hört själsfälla förut, väldigt intressant.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP