Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inget norrsken från solen

det är 5g

det är HAARP . indeed

ja, jag kan bara tala för mig själv. men i stockholm fick vi till och med norrsken här för 2 dagar sedan. Jag vaknade igår och kände mig hemsk, det hemska jag brukar kännas. men i en vecka innan dess mådde jag bra. nu mår jag bättre idag igen. Jag är väldigt känslig för el, använd bara en slimmad bärbar dator, inte vilken smartphone eller surfplatta som helst.

samma var det med "solförmörkelsen", den som tittade 180 grader såg att månen var på andra sidan. the deep state's emulation av verkligheten håller på att disintegreras...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-11 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP