Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker inte att ödlor är så söta bara.


ödla

Usch, inte en ödla igen
jag träffar bara killar
som äger reptiler
vilken otur
vilket jäkla kasst omdöme
nu får det vara nog
usch, nej inte nog
då får jag kanske
aldrig nån man
ett försök till då




Fri vers av twilight
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-08-22 18:48



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
fy fan för reptiler... http://www.aftonbladet.se/vss/rss/story/0,2789,868727,00.html

2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

twilight
twilight