Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt till min dotter. Ibland känner jag mig som världens sämsta mamma, men min solstråle får mig alltid att le. Då får jag kraft.


Så ren, så stor

Du är min pärla, mitt liv
Min dikt
Du tyder alla svåra tecken
Översätter ord
Visar vägar
Ger mig mod
När mina fötter irrar
Lyser du en stig

Du är en skatt, ett skratt
En hymn
Du vilar på molnen över mig
Orosmolnen
I regnet målar du en sol

Hur blev du så ren
Så stor
När jag är så klen
Din mor




Fri vers av twilight
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-15 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twilight
twilight