Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för väldigt länge sen. Jag hade en känsla av att jag inte var någonting utan min älskade intill.


Under täcket

Dina andetag var mjuka
men brinnande stjärnor mot min hals

under täcket var jag
natten som fick ljus

utan dina läppar och din trogna röst intill

är jag bara en önskan
oönskad en stärnlös natt




Fri vers av twilight
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-09-15 21:07



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Hallå! Här sitter jag och inbillar mig att de äldre skriver bättre. Men här fann jag något skirt och nytt, en liten planta, så ömtålig. Gå inte och bli vedig!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

twilight
twilight