Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvänjd

Inbrutne morgon i majsolen
Ligger skön o stinn i låren
Syrenen smeker min råa kind
Solen ser mig och lyser mig blind
Cykelkedjan är sliten, uttänjd
Snart framme denna morgon
Något sånär väderbiten, avvänjd




Bunden vers (Rim) av flpfrd VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 06:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ljuvlig sinnebild!Över det
slita och det nytillkomna
som njuter tillsammans
i sköna Maj's vackra
uppståndelse-tid?
;)

2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP