Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESORTS at home level

RESORTS
it's 8 o'clock and the morning dew hasn't dried yet.
we are surrounded by the golden northern dandelion that lays down a carpet of peace and surrounds us with serenity.

let's gather for tea, the sweet syrup for the bitter days to come.
The "travelers" who lose the summer are also on the lookout, but who cares when the life of Jesus is a drama anywhere in the world at home!

The symphony of water, a tear of happiness for another summer.

If it wasn't for missing, we wouldn't know how much we love each other.


Even if it were a rainy day, I would like to go for a walk through the yellow field of dandelions, because from today I start the peace of the soul, I eliminate tiring thoughts and just wander, I prepare for a new lifestyle, without words in the desert only facts, a fan of surprise.

 

***

RESORT på hemmaplan

klockan är 8 och morgondaggen har inte torkat ännu.
vi är omgivna av den gyllene nordliga maskrosen som lägger ner en matta av frid och omger oss med lugn.

låt oss samlas till te, den söta sirapen för de bittra dagarna som kommer.
De "resande" som förlorar sommaren är också på utkik, men vem bryr sig när Jesu liv är ett drama var som helst i världen hemma!

Vattnets symfoni, en tår av lycka för ännu en sommar.

Om det inte var för att sakna, skulle vi inte veta hur mycket vi älskar varandra.


Även om det var en regnig dag skulle jag vilja gå en promenad genom det gula fältet av maskrosor, för från och med idag börjar jag själsfrid, jag eliminerar trötta tankar och bara vandrar, jag förbereder mig för en ny livsstil, utan ord i öknen bara fakta, ett fan av överraskning.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-23 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP