Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är något sjukt som pågår i folks medvetanden. Vakna, svensson!


När pöbeln ropar


När pöbeln ropar

Leve de skyldiga

får reporterns avslöjande

den oönskade effekten att

förövare förvandlas till offer.



23/5 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-23 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP