Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett blödande sår


Ravin


Är den alltför djup

Ja, den är alltför djup

Fanns en bro där innan

Ja, men den var svag

Vad händer i avgrunden

Magma pyser.



20/5 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 11:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre störta ned i en
Ravin,än att sakta
bli uppäten av
elaka svin?
;)
2024-05-29

  Respons VIP
Ett hotfullt varsel.
2024-05-24

  Kungskobran VIP
Titta inte för djupt i avgrunden
för då hamnar du snart där
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP