Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Micke


Till din skål


Till din skål
vill jag dricka
allt vad jag tål
ur min ficka
Är du då med
i chansonen
så ta min fred
med pardonen

Alltför dumt
har jag talat
när somligt skumt
ur mig skvalat
Du känner mig
och du nickar
du hör mitt hej
vad det slickar

Till din skål
vill jag sjunga
så med ett vrål
från din lunga
ta allt emot
och förgätet
blir skrän om skrot
Du förlät det.



19/4 2024




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-23 11:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig text
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP